Meubels

Mesacycletta (salontafel)

Presenta la Mesacycletta! De salontafel voor de fietsliefhebber. Gemaakt van gebruikte RVS fietsvelgen. Door de glasplaat is het spakenpatroon van het fietswiel dat als tafelblad dient nog mooi zichtbaar. Nu te zien en te koop bij “Wielercafe Parijs is nog ver” in Doetinchem. Diameter 65 cm, hoogte: 30 cm. Kosten voor dit exemplaar 125,- euro (vanwege de gebruikte glasplaat). Een vergelijkbaar exemplaar met nieuwe glasplaat kost 175,-euro.

Bijzettafel met EMPO fietsstuur

Deze bijzettafel is gemaakt van een Dutch Originals GT 720 bijzettafel waar de voet van afgebroken was. Om de bijzettafel weer bruikbaar te maken heb ik hem geupcycled door er een fietsstuur tegen te lassen. Nu is het een heel stijlvol Velp’s design fietskunstwerk waar je wat moois op kan zetten. Of je kopje koffie thee of je gebakje. Wat jij wilt. Afmetingen: 58 cm hoog, diameter glazen blad: 25 cm, breedte stuur: 49 cm, diepte: 30 cm. De bijzettafel kost 175,- euro.

Turn your life around kruk

Deze vintage krukjes heb ik geupcycled door de zitting van een binnenband te voorzien. Ze zijn te bezichtigen en uitproberen bij “Wielercafe Parijs is nog ver” in Doetinchem. Diameter 30 cm, hoogte: 50 cm. Ze kosten 50,- euro per stuk.

Gras stoel met verchroomd buizenframe

“I love the green grass tickeling my ass”. Voor deze unieke creatie heb ik als basis het buizenframe van een oude “Adagio Pollina” stoel gebruikt. Als je een unieke stoel zoekt, met een modern kunstzinnig design, zoek dan niet verder. Ik hou van de industriele look van het verchroomde metaal in combinatie met de zachte kunstgrasvezels die een ode zijn aan de natuur. De stoel heeft een zithoogte van 44 cm, de hoogte van de armleuningen is 63 cm. De hoogte van de rugleuning is 81 cm, de zitbreedte is 40 cm. De stoel is 50 cm diep en de totale breedte is 55 cm. Als je je armen op de leuning legt kun je heerlijk over de grasvezels strijken. Doe je ogen dicht een droom weg, denk dat je in een groen weiland ligt kijkend naar de voorbij zwevende wolken. Dit unieke toegepaste design kunstwerk, custommade in Velp Nederland is te koop voor 95,- euro.