Klokken

Van oude fietsonderdelen heb ik de onderstaande klokken gemaakt. Leuk om je huis op te fleuren en bij de tijd te blijven. Interesse? mail hubert@decreatievelink.nl

All Black wand klok

Grote klok (diameter 64 cm), kleur zwart, met uur aanduiding door spaken. Door middel van de tanden van de cassette in het midden zijn de minuten af te lezen. Met quartz uurwerk voorzien van uur (24 cm) en minutenwijzer (31 cm). Met groen velglint om het duurzame ontwerp te benadrukken. Te koop voor 125,- euro.

FleurjeopKlok

Voor deze klok ben in geïnspireerd door de wielrenner Bram Tankink. Hij heeft eind 2018 afscheid genomen als professioneel renner. Tijdens zijn lange carrière maakte hij wielerliefhebbers geregeld aan het lachen door zijn grappige interviews en zelfgemaakte filmpjes.  Heel bekend is het filmpje over bloemetjes en bijtjes in een veld vol zonnebloemen tijdens een rustdag in de Tour de France. Maar ook het tv-interview voor de start van een etappe waarbij de verslaggever hem erop moest wijzen dat het peloton al vertrokken was, weet menige fan nog te reproduceren.

Voor zijn afscheid als renner heb ik daarom de FleurjeopKlok ontworpen. De klok waardoor je leven opgefleurd word en waarmee je nooit meer te laat hoeft te komen. Op 17 november 2018 heb ik Bram Tankink deze creatie overhandigd.

G-23T Radarlove

Grote klok (diameter 64 cm) met een witte wijzerplaat gemaakt van tandwielen. Met quartz uurwerk voorzien van uur en minutenwijzer. Tijdaanduiding van 3, 6, 9 en 12 uur door middel van markering I, II, III en IIII op de zwarte velgrand.