About me

Decreatievelink doet een wheelie op de Oh Deere fatbike
Decreatievelink op de Oh Deere fatbike Wheelie Upcycle Your Life

Ik ben Hubert van Soest, wielerliefhebber, natuurliefhebber,  milieutechnoloog, maar vooral gepassioneerd fietskunstenaar.

Sinds 2014 maak ik onder de naam “Decreatievelink” kunst met een industrieel en sportief tintje. Ik haal mijn inspiratie uit de natuur en de wielersport. Ik werk alleen maar met afgedankte materialen. Het liefst werk ik met gebruikte fietsonderdelen.

Het maken van kunst is een passie. Als ik oude fietsonderdelen zie dan krijg ik inspiratie iets moois ervan te maken.  Het is een parttime bezigheid waarmee ik mijn hoofd leeg kan maken en een manier om mij te ontspannen. Het maken van kunst betekent voor mij het verwerken van emoties. Soms word ik zo geraakt door een gebeurtenis dat ik direct een kunstwerk bedenk. Dan maak ik snel een schets om het idee vast te leggen en werk het uit op ander een moment. Het is altijd een uitdaging om met de voorradig zijnde materialen het kunstwerk te maken dat ik in gedachten heb, maar wel een waar ik blij van word, waar ik energie van krijg. De meeste creaties betreffen vrij werk. Het liefst maak ik gepersonaliseerde fietskunstwerken voor bekende wielrenners/wielrensters. Ik werk ook graag in opdracht omdat ik dan zeker weet dat ik iemand blij maak met mijn creatie en dat mijn kunstwerk een mooie plek krijgt bij iemand thuis of op kantoor.

Onder de naam Decreatievelink Upcycle your life art & design heb ik reeds een ruime portfolio opgebouwd die te zien is op deze website en op mijn facebookpagina en of instagramaccount.

Als milieutechnoloog is een duurzame levenswijze voor mij een vanzelfsprekendheid. Met mijn levensmotto “Upcycle your life” en mijn kunstwerken wil ik de wereld inspireren anders naar afval en de huidige wegwerpmaatschappij te kijken.

Hubert van Soest (Cyclingartist)