Lichtwiel (lamp)

Het Lichtwiel (MTB, Citytrip, Inside/Outside, Fatboy, Regenboogtrui, MTB XKing)

Het Lichtwiel is mijn tweede basismodel lamp. Voor dit model ben ik geïnspireerd door tafellampen met een grote kap. Door de kap wordt het licht gecentreerd waar het nodig is. De fietsbanden geven de kap een extra dimensie.

Het Lichtwiel in het kort:

  • Sportief industrieel design;
  • Mooie schaduwwerking;
  • CO2-neutraal geproduceerd;
  • 100% UpCycling;
  • One of a kind product;
  • Dutch design handmade in Velp Gelderland;
  • Gewicht: afhankelijk van de gebruikte onderdelen.

Diverse versies

Het prototype was de MTB-versie. Hierna heb ik diverse andere modellen gemaakt. De naam verwijst naar de oorspronkelijke functie van de banden die ik heb gebruikt om de kap te maken. De Citytrip heeft een kap van banden van een stadsfiets, de Inside/Outside heeft binnenbanden als kap. Voor de Fatboy heb ik banden van een fatbike gebruikt.

Elke creatie is uniek, per lamp zijn variaties mogelijk in design en materiaalgebruik. De kosten van een lichtwiel zijn afhankelijk van de beschikbare en gebruikte materialen. Momenteel is alleen de inside-outside lamp nog voorradig. Neem contact op met mij als u interesse heeft dan kan ik een unieke lamp voor u maken.

Lichtwiel MTB

Lichtwiel Citytrip

Lichtwiel Inside/Outside

Lichtwiel Fatboy

Lichtwiel regenboogtrui

MTB XKing

Het idee achter het Lichtwiel  is dat ze Upcycling (hergebruik van afgedankte materialen in nieuwe hoogwaardige toepassingen) letterlijk en figuurlijk verwezenlijken. Door de toepassing van Ecohalogeenlampen straalt het licht ook naar het plafond. De schaduwen van de wielen geven een extra dimensie aan deze producten.

Het Lichtwiel Citytrip is aangekocht door Wielercafé Doetinchem, waar het boven de lees/koffietafel pronkt! Bekijk de foto en lees het bericht op Facebook: https://www.facebook.com/hubert.vansoest.7

Alle creaties van Decreatievelink worden bedacht en handgemaakt in Velp Gelderland.

Wilt u ook een mooie Lichtwiel lamp thuis? Neem dan contact op met hubert@decreatievelink.nl