Belgium Champion Cyclist

Some cool cycling pictures of great Belgium cyclists in there national champion jersey like Philippe Gilbert, Yves Lampaert and Oliver Naesen inspired me to make special version of The Cyclist. The sculpture is painted in the national colors of Belgium. It’s a dynamic artwork made of old bikeparts. The sculpture can be put in different poses. It’s unique in the world. The sculpture is for sale for 375,- euro.

Het kunstwerk is erg dynamisch omdat het door middel van bouten in diverse houdingen vastgezet kan worden. Het kunstwerk is staat op een grondplaat van 48x 10 cm. De hoogte van het kunstwerk kan variëren van 28 tot 43 cm. Het fietskunstwerk heeft een gewicht van 3 kg. Deze unieke creatie, gemaakt van gebruikte fietsonderdelen, is te koop voor 375,- euro. Als u deze creatie wilt kopen neem dan contact op via hubert@decreatievelink.nl.

Bent u fan van een ander team of van een bepaald land, dan is het ook mogelijk een renner in de door u gewenste kleuren te beschilderen. De kosten ervan bedragen 375,-. Indien u een renner wilt hebben met een gesloten borst en rug en ook de wielen van de renner beschilderd wilt hebben zoals bij mijn creatie “Wielrenster TeamNL” kost een creatie 500,- euro.