Tom Dumoulin Giro overwinning wielershirt

 

Tom Dumoulin Giro overwinning fanproject, van een fan voor een fan

Uniek duurzaam geproduceerd wielershirt ter ere van de eerste Nederlandse eindoverwinning van de Giro d’Italia

Uitverkocht: Het unieke duurzaam geproduceerde UpCycle your life Maglia Rosa Vincitore wielershirt ter ere van de 2 etappezeges en de eindoverwinning van Tom Dumoulin in de 100e Giro d’Italia die mij en veel andere wielerliefhebbers veel vreugde hebben bezorgd. Een collectorsitem en must have voor iedere fietsende Dumoulist. Tom heeft zijn wielerleven door deze en zijn eerdere mooie zege’s als naar een hoger niveau getild. Nu heb jij de gelegenheid om je een beetje dagdromend ook Tom Dumoulin te voelen op de fiets 😉 En zo na te genieten van de fantastische Giro d’Italia 2017. Je kan Tom natuurlijk ook geheel in stijl aanmoedigen in dit shirt. Die roze trui in Milaan nemen ze hem niet meer af en zal altijd zijn eerste grote eindoverwinning blijven. En daarmee een tijdloos relikwie.

 

Details shirt

Op de rechterschouder staat een verwijzing naar de tijdrit die Tom gewonnen heeft en waarbij hij de roze trui greep. Op de linkerschouder staat een verwijzing naar de rit met aankomst bergop die hij in de roze trui won. Op de zijkanten staat “[181] nostro campionissimo” omdat Tom voor altijd met rugnummer 181 verbonden zal blijven en hij “onze kampioen” is.

Op de borst prijkt trots: “Vincitore 100e Giro d’Italia [Tom Dumoulin]”. Omdat wij, zijn fans en dragers van het shirt, allemaal reuze trots zijn dat hij als eerste Nederlander de Giro d’Italia gewonnen heeft, de 100e Giro! Hij is onze kampioen (nostro campionissimo) en daarom heb ik dat ook als detail op de rechterborst vermeld. Met zijn etappezeges en eindoverwinning heeft hij onze levens een beetje mooier gemaakt, vandaar een verwijzing naar de website upcycleourworld.org. Op deze website kunnen alle fietsers die een duurzaam geproduceerd wielershirt van decreatievelink dragen een foto plaatsen met een inspirerende boodschap voor de wereld. het doel is elkaar te inspireren en onze wereld een beetje mooier maken.

Op de rug staat met trots dat het onze Tom met rugnummer 181 was die de 100e giro gewonnen heeft. Met de strijdkreet “UPCYCLE OUR WORLD” nodig ik iedereen uit om onze wereld een beetje mooier te maken.

Maten

De verkrijgbare maten zijn:

Matentabel Owayo

Vergelijk je lichaamsafmetingen met de maattabel en stel op die manier je owayo-maat vast. Naast de lichaamsafmetingen vind je in de tabel ook de gangbare internationale maten.
Mocht je twijfelen tussen twee maten, houd dan volgende vuistregel aan: als je kleding bij voorkeur iets losser draagt, kies dan voor de grotere maat. Vind je het prettiger om kleding wat strakker te dragen, dan heeft de kleinere maat waarschijnlijk je voorkeur.

Tekening Hoe Te Meten Owayo

Kosten en levering

De kosten van een shirt bedragen € 55,- (excl. Verzendkosten). Het shirt is uitverkocht.

Ontwerper
Het shirt is met liefde voor de wielersport en oog voor detail ontworpen door decreatievelink. Op de voorzijde prijkt in het klein als een herkenningsteken het creatievelink logo. Het bestaat uit een tandwiel met 2 ring/steeksleutels, een paar ogen en een lampje als neus. Het symboliseert mijn liefde voor fietsen en het maken van creaties. Door nieuwsgierig naar de wereld te blijven kijken blijf ik ideeën opdoen. Met enige fantasie zie je er wellicht ook een piratenlogo in. Hetgeen staat voor rebellie en je eigen weg volgen.

Duurzaamheid tijdens de productie
Ik heb gekozen voor een shirt van Owayo. Deze shirts worden duurzaam geproduceerd in Duitsland. Hierdoor is tevens zeker dat er geen gebruikt wordt gemaakt van kinderarbeid. Wilt u meer weten over de fabricage van het shirt klik dan op: https://www.owayo.nl/wielrennen/ecologisch_verantwoordelijkheid-nl.htm

Mijn voornemen is om samen naar de eerste fandag van in oprichting zijnde de Tom Dumoulin fanclub (zie facebook) te gaan of naar de fandag van Team Sunweb en daar met Tom erbij een mooie groepsfoto te maken van dit bijzondere shirt ter nagedachtenis aan de bijzondere prestaties van Tom die ons zoveel vreugde hebben bezorgd. Kijk naar de onderstaande foto’s en krijg weer dit fantastische roze Giro gevoel! Net zoals nummer 51 bij Eddy Merckx hoort hoort nummer 181 vanaf nu bij Tom [181 nostro campionissimo].

Tom Tijdens Rit 10 Op Weg Naar Het Roze

Tom

Tom In Het Roze Aan Het Eind Van Rit 10

Tom Met De Beker In Milaan