GeenWild Kapstok

De GeenWild kapstok

Deze kapstok die het ook goed doet als wandkunstobject is geïnspireerd op de jachttrofeeën die in statige oude huizen nog wel eens aan de muur hangen. Omdat ik een natuurliefhebber en gepassioneerd fietser ben heb ik zoals het een creatievelink betaamd een parodie op bedacht. De GeenWild Kapstokken die ik maak zijn vervaardigd van oude zadels, sturen en andere fietsonderdelen die hun vorige functie hebben verloren. Op deze manier Upcycle ik gebruikte voorwerpen tot een nieuwe creatie met een andere hoogwaardige toepassing. Materiaal dat nutteloos leek heeft door deze creatieve toepassing als UpCycle your life kunst een nieuw leven gekregen. Door het gebruik van 2e hands materialen heeft elke Geen Wild Kapstok een uniek karakter en worden het tot “creaties met een verhaal”.

De GeenWild Kapstok in het kort:

Sportief industrieel design;
CO2-neutraal geproduceerd;
100% UpCycling;
One of a kind product;
Dutch design handmade in Velp Gelderland.

In het Green Cafe in Velp hangt een GeenWild Kapstok, uitvoering “Hert”. Ik nodig u van harte uit eens een kijkje te gaan nemen bij Stephen en Jeske en onder het genoot van een heerlijk biologisch gebakje en kopje koffie van dit kunstvoorwerp te genieten.

Daarnaast heb ik nog de Schotse Hooglander, De Steenbok, Moeflon, de Stier, de Olifant en de Waterbuffel gemaakt. Enkele creaties hangen tegen de muur in Wielercafe Parijs is nog ver http://wielercafedoetinchem.nl/ Ben je eens in de buurt ga dan zeker eens kijken en hangen ook een heleboel truien van Jelle Nijdam. Echt iets voor de wielerliefhebber.

De Moeflon, Olifant, Stier, Buffel of Hert GeenWildkapstok kost 75,- euro. De Steenbok en Schotse Hooglander GeenWildkapstok kost 100,- euro (vanwege het muuranker). Heeft u interresse in een GeenWild Kapstok, een uniek stukje Upcycle your life kunst aan de muur, neem dan contact op via: hubert@decreatievelink.nl