STOP Climate Change wielershirt en broek

Vanaf nu verkrijgbaar: het UpCycle your life STOP Climate Change wielershirt. Een duurzaam geproduceerd wielershirt met een inspirerende en klimaatvriendelijke boodschap. Zoals elk goed doordacht wielershirt wordt dit shirt alleen gemaakt met een volledige verdekte rits met vaststelfunctie. Dit is niet alleen makkelijker bij het aan – en uittrekken van het shirt maar het zorgt er ook voor dat je diverse ventilatie mogelijkheden hebt als je bij hoge temperaturen fietst. Met de mooie zwarte broek erbij is je duurzame setje helemaal af.

Heb je nog genoeg shirts maar ben je wel op zoek naar een broek dat kun je ook alleen een broek bestellen. Kijk op de onderstaande foto’s hoe het shirt en de broek eruit komt te zien.

De kleurstelling van het shirt is geïnspireerd op de kleuren van de aarde vanuit de ruimte. De witte letters steken mooi af bij het diepe blauw. Wat ook veiliger is vanwege de betere zichtbaarheid door medeweggebruikers (dit stond recentelijk in een artikel in Fiets magazine). De groene banen zorgen voor het mooie klassieke maar toch moderne design. Voor de broek heb ik gekozen voor tijdloos zwart met witte letters. Een zwarte broek staat onder elk shirt mooi. Bovendien zorgen de witte letters op een zwarte achtergrond voor een sterk contrast en daardoor betere zichtbaarheid en dus veiligheid op de weg.

De kleding is ontworpen door Hubert van Soest, een milieutechnoloog en gepassioneerd fietser die onder de naam decreatievelink UpCycle your life art & design (kortweg decreatievelink) mensen door zijn creaties wil inspireren om samen met hem onze wereld een stukje mooier te maken. Voor de productie van deze kleding wordt groene stroom gebruikt. De productie vindt plaats in Duitsland, zodat gewaarborgd is dat de werknemers eerlijke lonen betaald krijgen en er geen kinderarbeid word gebruikt. De gebruikte stof is getest en goedgekeurd door het onafhankelijke Ökotex-Label. Dit garandeert dat het geteste en gecertificeerde textiel vrij is van schadelijke stoffen.

Met het dragen van dit duurzame fietsshirt geïnspireerd op de maglia azzurra wil ik mensen inspireren hun dromen waarheid te maken en vragen wij om aandacht voor het grootste en tegelijkertijd ook meest onderschatte probleem dat de wereld kent, namelijk klimaatverandering en alle gevolgen ervan zoals honger, oorlogen, vluchtelingen… vernietiging van onze leef- en dus ook fietsomgeving. Wij fietsers houden ervan om buiten in de natuur te vertoeven. Met dit shirt kun jij als fietser wat terug doen voor wat de natuur je geeft. Laten zien dat je het waardeert om in een mooie omgeving met schone lucht te fietsen. Het is maar een kleine stap, maar wel een stap waarmee je andere mensen kunt inspireren. Zodat ze ook gaan fietsen (b.v. naar hun werk) of gaan nadenken welke stap zij kunnen zetten. Al die kleine stappen bij elkaar zijn nodig om samen de grote stap te zetten die nodig is om onze wereld toekomstbestendig te houden. Zodat onze kinderen en kleinkinderen als ze groot zijn ook nog kunnen genieten als ze op hun fiets door het landschap zoeven.

Heb je als eens meegelopen in een Climate March die jaarlijks word georganiseerd? Spring dan ook eens op de fiets, want dan kun je 365 dagen per jaar aandacht vragen voor de klimaatproblematiek en mensen aan het denken zetten.

Cyclingteam UpCycle your life is een verzameling fietsliefhebbers (Mountainbikers, racefietsers, tourfietsers) die begaan zijn met de wereld om ons heen en zorg dragen voor de natuur. Wij willen wereldwijd mensen inspireren te gaan fietsen en van de natuur te genieten. We zijn geen groep fietsers die elke week samen een tocht maakt. We fietsen hoofdzakelijk alleen of in kleine groepjes, al hoe het uitkomt. Doe mee met onze beweging en word ook een fietsende inspirator en klimaatambassadeur! Kijk op Facebook: https://www.facebook.com/groups/upcycleyourlife

Deel jij onze passie voor fietsen en liefde voor de natuur? Koop en draag dan ons inspirerende duurzaam geproduceerde shirt en laat zien dat je onze wielervriend bent en het ook belangrijk vind dat we de wereld leefbaar houden.

You don’t need to be an activist, just be a cyclist!

Het shirt is verkrijgbaar in de onderstaande maten:

Matentabel Owayo

De maten van de broek staan in de onderstaande tabel:

Maten Tabel Broek

Vergelijk je lichaamsafmetingen met de maattabel en stel op die manier je owayo-maat vast. Naast de lichaamsafmetingen vind je in de tabel ook de gangbare internationale maten. Mocht je twijfelen tussen twee maten, houd dan volgende vuistregel aan: als je kleding bij voorkeur iets losser draagt, kies dan voor de grotere maat. Vind je het prettiger om kleding wat strakker te dragen, dan heeft de kleinere maat waarschijnlijk je voorkeur.

 

 

 

 

Tekening Hoe Te Meten Owayo

Mocht je er met de matentabel niet uitkomen neem dan contact met mij op via hubert@decreatievelink.nl dan ben je welkom om te komen passen.

 

 

Detailinfo en afbeeldingen pasvorm fietsshirt en broek

Op de onderstaande afbeeldingen kun je op een voorbeeld zien hoe de kleding valt.

Op de onderstaande afbeeldingen staat meer detailinformatie over het shirt en welke zeem in de broek verwerkt is. Beide kledingstukken zijn van goede kwaliteit.

Kosten

Een shirt kost normaal € 55,- (excl. Verzendkosten). Nu: € 49,95!!!  
Een broek kost normaal € 65,- (excl. Verzendkosten). Nu: € 59,95!!!

Omdat ik het belangrijk vind dat dit initiatief direct een goede start maakt geef ik jou als je een setje koopt nog een extra korting. Voor een shirt en broek, betaal je nu maar 99,95,-!!

Deze tijdelijke aanbieding geldt alleen voor de eerste levering. De producent van de duurzame kleding OWAYO custom sport vind dit zo’n mooi initiatief dat ze een deel van de productiekosten doet sponsoren. Hartelijk dank OWAYO!

De kleding is  te bestellen via hubert@decreatievelink.nl. (o.v.v. maat, aantal en naam en adres.)

De kleding kan gratis in Velp Gld worden opgehaald of per post worden verzonden.

In het voorjaar van 2019 wil ik met iedereen die een shirt en/of broek heeft gekocht vanaf het Green cafe in Velp de UpCycle your life-route rondom en over de Posbank rijden. Dit is een van de mooiste routes van Nederland (over de groene flanken van de Veluwe) met in 52 km, 10 hellingen en 655 hoogtemeters. We kunnen dan tevens een mooie groepsfoto maken die we via social media kunnen verspreiden en zo de rest van de wereld ook inspireren een stap te zetten om klimaatverandering te stoppen.

Ik heb gekozen voor een kleding van Owayo. Deze worden CO2 neutraal geproduceerd in Duitsland. Hierdoor is tevens zeker dat er geen gebruikt wordt gemaakt van kinderarbeid. Wilt u meer weten over de fabricage van de kleding klik dan op: https://www.owayo.nl/wielrennen/ecologisch_verantwoordelijkheid-nl.htm