About me

Decreatievelink doet een wheelie op de Oh Deere fatbike
Decreatievelink op de Oh Deere fatbike Wheelie Upcycle Your Life

UpCycle kunstenaar, milieutechnoloog, duurzaamheidsfilosoof en sportieveling. Ik ben kortom een veelzijdige creatieveling, iemand die barst van de ideeën. Mijn naam die “stralende geest” betekent is mij op het lijf geschreven. Ik benader het leven vanuit een positieve insteek en ga uit van kansen in plaats van belemmeringen. Ik ben continue op zoek naar uitdagingen en Stimuleren en gestimuleerd worden om elkaar als mens beter te maken, daar hou ik van.

Sinds 2014 maak ik de naam Decreatievelink kunst met een industrieel en sportief tintje. Ik haal mijn inspiratie voornamelijk uit de natuur en de wielersport. Als milieutechnoloog is een duurzame levenswijze een vanzelfsprekendheid. Met mijn levensmotto “Upcycle your life” wil ik mijn creativiteit en kennis inzetten om de wereld te inspireren duurzaam te leven.

Geboorte van Decreatievelink

In 2013 heb ik de ARCADIS Creative Challenge gewonnen. Deze incompany fotowedstrijd werd gehouden in het kader van het 125 jarig bestaan van ARCADIS. Van de 20.000 medewerkers wereldwijd koos de jury mijn foto als beste. Onderstaand de winnende foto. Na de overwinning in deze wedstrijd en de bijbehorende erkenning in mijn kwaliteiten is een niet te stoppen creatief proces in mij ontstaan dat geleidt heeft tot de geboorte van Decreatievelink.

Winnende Foto Creative Challenge